Hata !

fyfan vad jag hatar syrran och hons kompisar nu !   dom kan aldrig lämna mej ifred , 

min j***a idiot till lillasyster är alltid bara ivägen, är jävligt lat , hon har aldrig arbetat i hela sitt liv.
Hon är fjortis som fan åxå.  Hon kan aldrig lämna mig ifred, och gör jag nått mot hon får ja alltid skäll av morsan och farasan. 

syrrans kompis är nästan lika irriterande som syrran, hon lämnar mej heller aldrig ifred. Farsan säger att de är jag själv som alltid har jävlats med hon, men jag kan då inte komma på vad jag har gjort. Om hon inte lämnar mej ifred snart kommer jag att skrämma hon så mkt att hon typ inte vågar komma hem till oss mer. typ ta fast hon, trycka upp hon mot en vägg och skrika åt hon. Det brukar då funka mot syrran iaf.    sen får jag väl ta en utskällning av mina päron, men det är nog ändå värt det.

syrrans andra kompis har också börjat bli jobbig. Hon var skiträdd för mej förut, men syrran hetsar hon att jävlas med mej, så nu e hon inte rädd längre. Men jag tror inte hon är så svår att skrämma.  Hon var hos oss en gång närr syrran jävlades med mej. Den gången tryckte jag ner hon i soffan och skrek lite fula ord och sånt typ 3 cm från hons ansikte.    Då stod syrrans kompisar och skrattade, men jag skrek åt dom att hålla käft annars spöar jag upp dom åxå.
Haha, fan va rädda dom blev.   Syrran åxå. Hon grät typ nästan , hahah

förrästen är dom också fjortisar !  tror typ dom e snygga, men ingen vill ens titta på dom. Vem fan bryr sig om hur en 12-åring ser ut ?

aja, om jag skrämmer dom lite slutar dom nog jävlas med mej, och gör dom inget mot mej bryr jag mej inte om dom heller.


idag har jag förrästen jobbat som vanligt. fram till lunch hjälpte jag ulf flytta saker från ett skyddsrum till ettt annat ssen byggde vi en vägg oxkså.
efter lunch hjälpte jag anders och ibbe flytta massor me möbler till typ en förvarings-container.

måndag

idag har jag varit på jobbet igen, de var riktigt tugnt att stiga upp imorse :/ hahah. Iaf så fortsatte vi byta de lysrör som var kvar, sedan for vi till pitholm för att typ flytta saker.
På lunchen gick jag och gustav först ohc hälsa på olivia på hons jobb och sen hos johanna som jobbar precis brevid olivia. Erik var ocks¨å  hos johanna så de var ju kul att träffa han igen.

på kvällen var ja och träna på korpen

fredag - lördag -söndag

oj, ja kom ihåg att blogga igen, haha, de trodde jag aldrig jag skulle göra igen :P   
iaf så bytte jag typ 320 lysrör i konvux hela fredagen. Jag stod med armarna ovanför huvudet hela dagen så jag var gansa så trött i axlarna när jag kom hem. På kvällen kom först kalle till mej och sedan for vi till gustav. Även niklas var där.
På natten körde jag moppe till stugan i nrfj för jg skulle sova där.

På lördag väcktes jag halv tio av pappa, sen tvingade han ut mej att måla. Så de gjorde jag då hela dan, fan va trååkit de är :(    på kvällen såg jag sverige - spanien.   surt att spanien gjorde mål så där  i slutet,  men men, de var då rättvisdt för dom pressade mer än sverige hela matchen.

idag fick ja äntligen sova ut iaf lite, väcktes halv 11 och gick ut och målade på en gång, först regnade det och var mkt mygg, men sen kom solen fram.  Jag klättrade upp på taket för att nå att måla och de var skitvarmt, så jag tog av mej tröjan, så ja kanske har fått iaf lite färg på ryggen (låg ju på mage på taket).

aja, de är allt ja gjort i helgen, eller ja var förrästen och tittade på syrrans fotbollsmatch idag ocjkså. dom vann me typ 2-1 eller nåt sånt. morsan blev skitsur för att jag skrek åt johanna att gå på kropp och döda motspelaren, haha. Hon hatar när man säger sånt XD

nu ska jag sova ,   gonatt ;P

flisa kateder med en slägga

Idag var min tredje dag på sommarjobbet. Som igår och i förrgår fortsatte vi flytta saker från en skola i öjebyn till nya lokaler i munksund. Eller egentligen körde vi bara sånt de inte skulle ha i d nya huset till en lager-lokal.
Dennis och chrille skruva ihop massa ikea-möbler till lokalerna i munksund, och gustav hjälpte ulf (tror jag han heter) med nåt så var det bara jag och min handledare lars som flytta möblerna.

Iaf så jobbar bara (ulf?) halvtid, så gustav kom tillbaka efter lunch. Då for vi till pitholmsskolan och skulle flytta och kasta saker där för att den ska renoveras. Vi sommarjobbare (4 st) som var där skulle iaf kasta nästan allt som var i bildsalen. Och jag som hade lovat mej själv att aldrig mer gå in där, men så blev det inte. Var ju tvungen att gå in för att hämta typ bord och sånt. Vi skulle kasta allt i en container som nästan redan var full så vi fick bryta sönder alla bord för att de skulle rymmas bättre.
Efter ett tag såg jag och gustav att våran bild-lärare Björns kateder också skulle slängas, så vi bar ut den till containern. Sen sprang jag och hämtade den största släggan jag kunde hitta och så flisade jag hans bord (och lite annat) , haha. Fan vad skönt !
De var typ små träbitar överallt så vi fick städa sen, men de var värt det för det var jävligt kul xD haha

varför de var så skönt att slå sönder hans bord var för att han är den lärare jag hatar mest av alla jag haft sen jag börja skolan. vi båda hatade varann . haha
i åttan visade han min teckning på ett hus för en annan klass och sa:   det här är det sämsta exemplar av den här uppgiften jag någonsin sett under alla mina år som bild-lärare.

han visade också min gips-figur för klassen och sa:   det här är ett bra exempel på hur det inte ska vara.

och så gav han mej ett fel på bildprovet för att jag hade stavat picasso "picaso", asså med ett "s" för lite.
han kunde verkligen inte ge mej alla rätt på provet.    jävla gubbe !

haha, nu är jag iaf av med han. kommer aldrig mer ha bild i hela mitt liv :D fan va häärlit XD



jaja, nu hinner jag inte skriva mer, ska till mormor och käka middag


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0