28 maj

åretes sista riktiga skoldag för mej nu.  : )

FC Barcelona !



JAADÅ  !!!

Barcelona vann champions league med 2-0 mot Manchester United.   Men ingen kan väl ha missat det.

Jag hade iaf lite panik några timmar innan matchen, för min TV är ju som sagt trasig så jag kunde inte se matchen hemma.  Dessutom skulle jävligt många på studenten eftersom äldre syskon tar studenten iår.  Så alla i laget som bor i närheten av mej eller kärra var inte hemma.   Så då tänkte jag att Henke Skoglund i önnered (egentligen från Umeå, och vi spela i samma länslag, därför känner jag han) skulle se den.  Men då var problemet att jag inte hade hans nummer.  Så jag skicka till två andra umebor och fråga efter det, men dom hade det så klart inte.  Men då kom jag på att julia grahn har hans nummer. Men så klart hade jag inte Julias nummer heller. Så jag skicka runt sms, men ingen hade det. Men tillslut var det nån som hade hennes lillasysters nummer. Så då fick jag det och smsade hon och bad om Julias nummer. Men då ville hon först veta vem jag är och varför jag ville ha numret. Och innan hon kom på vem jag var tog det en himla lång tid. Men tillslut fick jag Julias nummer. Så då smsade jag hon och bad om Henkes, men hon svarade aldrig. Och klockan tickade på så jag blev mer och mer stressad.  Men efter typ en kvart så svara hon och skicka hans nummer tillslut.
Så då smsa jag han och som tur var var han hemma, så jag fick komma och se matchen. Men då var klockan typ 20 över och matchen börja kvart i. Och jag hade preis kommit hem då. Hade varit och tränat.  Så jag böt kläder lite snabbt och sprang ut för att hinna med bussen, men såklart han den fara innan jag kom fram. Så det var bara att springa typ 1km till spårvagnen. Men på vägen träffa jag en kompis så jag prata med han ett litet tag. Sen sprang jag vidare, så när jag kom på spårvagnen rann svetten.  Ni vet ju hur lätt jag börjar svettas.  Sen kom jag fram till hållplatsen iaf, men då var jag grymt hungrig för att jag hann inte äta efter träningen. Så jag gick in på statoil lite snabbt och tänkte köpa en korv. Men dom hade bara två konstiga korvar färdiga, så det blev nån vitlökskorv med bröd, men den var rätt god som tur var. Och så köpte jag dricka och chips också.  Sen sprang jag till Henkes lägenhet.  Och det sjuka är att jag bara missade dom två första minuterna av matchen.   Jag måste alltså ha sprungit ganska fort hela tiden. Måste ha sett ganska konstigt ut. Kommer med jeans och en vanlig jacka och vanliga skor och springer i full fart, som att man är ute och tränar.   Hahah

Men nu ska jag gå och sova.

Måste bara säga en sak först.                                         BARCELONA !!!!

ha de gött !

träning

nu ska jag äta, och sen ska jag och träna om en halvtimme. Eller då ska jag åka men träningen börjar inte förräns om en och en halv timme. Men eftersom jag måste vara i tid måste jag åka redan en timme före. Bussen kommer fram 6över. Och nästa 36. Så det är lite irriterande. Jag får alltid sitta och vänta en halvtimme i hallen, men men....

Imorrn är sista riktiga skoldagen för min del, så det är grymt skönt. På fredag har jag bara träningar :)   Och på lördag åker jag ju hem.  Men nu ska jag äta och sen fara till träningen.  Det blir långdistanslöpning tror jag.

Ha d bra !


fotboll

idag har jag verkligen hunnit mkt tycker jag. haha

Jag hade ställt klockan på halv 10 och tänkte stiga upp då, men såklart lyckades jag inte med det. Utan jag snoozade till 11 istället :o  Snooza i en och en halv timme !  Det är sjukt.
Men tillslut gick jag upp iaf, så då gick jag och duschade. Och sen hann jag städa lite också. Sen åt jag frukost typ halv 12.  Lite sent, men så blir det ibland. Blev dock en ordentlig frukost. Nästan som "frunch", men inte riktigt.
Sen gick jag ut till bussen vid kvart i ett, men såklart missade jag den. Så jag fick gå till backaplan. Det är dock inte så långt, men det regnade så det var lite segt.
På backaplan mötte jag Jensa som vi hade bestämt. Vi tog spårvagnen in till stan och skulle byta där. Men då böt vi till fel så vi åkte fel. Så då fick vi hoppa på en annan.  Men iaf så kom vi fram till valhalla typ halv 2.
Juste ! Jag glömde säga att vi skulle se fotboll. Piteå - Kopparberg/Göteborg (damallsvenskan).
Sen under matchen träffa jag Julia Grahn och Emelie Hedqvist (tror jag det var iaf) också. Så vi var iaf tre stycken där som hejjade på Pite. Sen kom Henke Skoglund också. Och eftersom han kommer från Umeå så gissar jag att han också höll på Pite.  Dock förlorade pite med 0 - 7  :o     Göteborgarna utklassade dom totalt. Efter matchen hade jag tänkt att stanna och prata med Emma ett tag, men jag fick inte för Jensa. Han tycker nämligen att jag pratar alldeles för länge med folk som jag träffar. Så han orkade inte stå och vänta.
Kan säga också att Emma debuterade ju i allsvenskan eftersom förstamålvakten är i Kanada och spelar landslagsmatch.   Men fastän Piteå förlorade med sju mål kan man verkligen inte skylla på Emma. Hon gjorde det hon skulle, men får man ingen hjälp av försvaret är det omöjligt att täcka ett 11 meter brett mål.  Så jag tycker hon gjorde en bra match.
Jensa trodde dock först inte på att jag kände hon.  Han sa typ :  Troligt ens att du känner nån som spelar i allsvenskan. Men sen under line-upen råkade emma se mej i publiken så hon vinkade. Och då blev Jensa tyst. Haha. Så synd Jensa !

Efter matchen gick jag och Jensa iaf och käka på BK. Sen ringde Jensas farsa och sa åt han att bjuda mej på middag senare på kvällen. För dom skulle ha gäster så då kunde lika gärna jag också komma sa han.   haha

Så jag åkte först hem ett tag och slappa vid datorn typ. Sen åkte jag iväg till Kärra.  Dom bjöd på lax & potatis och så var det såser och sånt till.   Grymt gott iaf :)    Och så blev det glass, bär och maränger till efterrätt.   Sen satte jag och Jensa oss och spela PS2 ett tag.   Sen såg vi Filip  & Fredriks nya show som går på femman.  Jag kommer dock inte ihåg vad den heter.  Och nu har jag precis kommit hem, och ja är grymt hungrig så jag ska ta och äta nåt. Och sen ska jag gå och försöka sova.  

Jag är dock inte alls trött för jag råkade vända på dygnet totalt i torsdags.  Och jag har inte lyckats vända tillbaka helt än.   Jag råkade sitta och prata med cajsa på msn några timmar för länge.  Till typ lite mer än 4 på morgon för att vara mer exakt.  haha   Vi hade dock trevligt. Pratade om handboll och handboll och åter handboll :)  haha

Nää, nu ska jag gå och äta : )

Ha de gött !

tillbaka

nu har det varit grymt! dålig uppdatering. Men det beror på att min dator gick sönder så jag var utan den i tyå en och en halv vecka. Men nu har jag iaf fått en lånedator. medans min är på reparation. Som ni kanske märker gör jag punkter hela tiden istället för komma. men det är för att kommaknappen är trasig.  Så jag gör punkter både som komma och som punkt. Även ljudet är trasigt på datorn så jag kan inte lyssna på musik eller nåt. Men det är ju iaf en dator. Bättre än ingen alls.  

Det har hänt väldigt mycket sen senaste inlägget. men jag orkar inte skriva allt så det blir bara några korta delar.

Gymnasie-sm.    Under två dagar spelade vi gymnasie-sm med skollaget. Eller vi ettor alltså.  Vi har typ aldrig spelat ihop för vi alltid tränar med tvåorna och treorna så vi trodde inte det skulle gå så bra. Dessutom hade vi en coach som aldrig hade sett oss. Han skulle titta på oss dagen innan på träningen. Men han försov sig och missade den.  Men han var ändå helt okej som coach tycker då jag. Men jag vet att andra inte tycker likadant.
Vi kom iaf trea tillslut. Efter att ha slagits ut i semin av katrinelund med bara två bollar (egentligen en. för deras sista mål var felsteg)  Det var lite surt. Vi kune lika gärna ha vunnit. Men vi hade inte domarna på våran sida.  Men egentligen hade det varit konstigt om dom inte vann eftersom det är dom 10 bästa i Sverige som tas ut till det gymnasiet. Och på aspero tar man in efter betyg och inte meriter.
Vi vann iaf brons-matchen stort mot John-Bauer gymnasiet (tror jag det var).   Så vi var rikgt nöjda med turneringen i helhet. Sveriges tredje bästa gymnasieettor är ju ändå inte alltför dåligt.

Vi har fått en ny tränare med Kärra. Och vi 92or har ju också blivit juniorer nu.  Så det var därför vi fick ny tränare.  Han kallas RC (heter typ Rickard Carlsson) och han verkar vara riktigt bra. Men han är hård. Jävligt tuffa regler om hur det ska vara på träningarna. Och man måste alltid ge minst 110% på träningarna. Annars blir man typ kickad ur laget. Just nu tycker han vi är för svaga så han kör mkt fys med oss. Dessutom jobbar han som gyminstruktör så han kan det där med fys riktigt bra. Sjukt jobbiga tränigar faktiskt.   Första träningen var oförberett cooper-test.   Men jag gillar det. Jag vill att det ska vara riktigt seriöst på träningar.

Igår hade kärra avslutning i lillekärrhallen. Fyfan vad segt det var. Kärra har ju över tusen aktiva medlemmar och alla lag skulle upp på scen och om man kommit etta eller tvåa i serien fick man medalj också.  Och över hälften av lagen tog medalj så det tog ju en himla tid för alla att få sin medalj. Men tilslut gav dom bara medalj till dom yngre upper på scenen. Resten av lagen fick gå upp och visa sig. Sen fick tränaren ta alla medaljer och dela ut sen. Så det var skönt. Sen var det flera andra priser som delades ut också (årets fighter herrar. årets kämpe damer. årets herr-spelare. årets dam-spelare. årets unga ledare. pris till speakern och ljudtecknikern. pris till hela styrelsen. pris till personalen pris till föräldragruppen. pris till prisutdelarna. Och så fick stina hellberg pris också för att hon debuterat i juniorlandslaget under säsongen.  GRATTIS till henne :D.  Och så var det fler priser också som jag inte kommer ihåg)   Men det var iaf grymt segt och varmt.
Men det var iaf kul att träffa Bliznac igen (han var prisutdelare). Jag hann dock inte säga grattis till SM-guldet med Alingsås. Så det får jag göra nån annan gång.    Jag hann bara hälsa på hann lite snabbt innan vi skulle av scenen igen.
Justja. Det var modevisning för Kärras nya kollektion av match och -träningskläder. Grymt snygga tränarställ var det. Och herr-seniorerna och dam-seniorernas matchkläder var också grymt snygga. Speciellt damernas.  Dom har både svarta shorts och tröjor med guldtext.  Alla yngre lag får dock svarta shorts och gula tröjor :( inte alls lika snygga. Men våra tränare skulle iaf föröka fixa det svarta matchstället till oss juniorer. Annars köper vi nog egna istället.  Måste säga att Hummel har grymt snygga kläder jämfört med InterSport.  Vi hade intersport förut och får Umbro nu :D

Nää. Nu har jag skrivt alldeles för mycket :/ hahah
Skulle bli frvånad om nån orkade läsa igenom hela texten :O hahah

Aja. Ska gå och sova nu.

Ha de gött !


Hummel matchställ A-lag/ungdom
Dom nya matchställen.   Dam-seniorer till vänster.       Herr-seniorer till höger .      Ungdomslag i mitten
Jag hoppas verkligen vi får likadana som damerna.   Grymt snygga.


RSS 2.0