cooper

coopertestet idag är jag väl inte så jättenöjd med.   Sprang på 12.20, men hade som mål att springa på under 12. Det är helt sjukt vad jag försämrat mig sen jag sluta åka skidor. Då sprang jag som bäst på typ 10.20.   Fan två minuter sämre :o

För ett tag sen åt jag middag, och det blev faktiskt grymt gott !  Grillad kyckling och potatisklyftor / wokgrönsaker, med vitlök och lite riven ost ovanpå. Sen salt och peppar.   Blev helt sjukt gott.  Asså potatisen (plus grönsakerna). Var mkt godare än kycklingen, haha.   Sen hade jag ett gott bröd till det också.

Har sett idol och kan väl säga att det är härligt att båda piteborna gått vidare :)


ha de gott !


cooper

imorrn har vi coopertest på skolan.   Dock jävligt otaggad, sliten som faen från träningarna idag.  Var dock inga speciellt jobbiga träningar, men känner mig ändå sliten...    aja, det är bara att göra sitt bästa och försöka försvara förstaplatsen som jag egentligen hade förra gången.   De två som kom före fuskade ett varv.  CK missade att de sprungit ett varv för lite, så de kom "före".   Kommer dock bli svårt att försvara guldet, Josef var nämligen inte förra gången, och om han är med idag har jag inte en chans .  haha

skulle ju va slappt att va lika snabb som den här snubben ;)   skulle man inte behöva ta i så mkt :)




ska sova nu så jag iaf är utvilad.  ha de gott !

skola

ska till skolan nu.   Har redan vart och tränat på morgon, och nu har jag svenska C i tre timmar sen slutar jag :)
Träning ikväll i rannebergen också.

ha de !

träning

ska och träna nu.   Segt att ha så sen träning :o

kärt barn har många namn ...

jag kom att tänka på att jag har rätt så många smeknamn, om det nu är bra eller dåligt. Tänkte ta och räkna upp dom här så att folk förstår att jag faktiskt är samma person, bara med olika namn.

Piteå / Pite - kallas jag av de flesta göteborgare. Alla här nere vet vem Pite är, men ingen vem Andreas är. Lägg märke till att det är skillnad på Pite och Piteå. För många göteborgare är å-et viktigt.

Norrland / Norre
- Norre är alltså en förkortning på Norrland. Av ett fåtal göteborgare kallas jag dessa två  namn.

Weisslund - Av de flesta pitebor är jag känd som weisslund. De flesta vet vem det är. Förövrigt Mange som kom på det, men Joel som började använda det ofta.

Weisslooond - Främst Joel och några till från gamla Strömnäs 91-laget som kallar mig det.

Wiklund - Mitt efternamn som många brukar kalla mig också.

Andreeas - Mitt förnamn med göteborskt uttal (betona "e"). Eftersom jag heter Andreas med norrländskt uttal tar jag detta som ett smeknamn.

Ante - Nästan ingen kallar mig det. Egentligen bara Linda.

Andrew / Andrev - Killarna från gamla klassen som kallade mig det. Både med amerikanskt uttal och ett försvenskat.

Men bara så att alla vet heter jag egentligen Andreas Wiklund (med norrländskt uttal). Det är självklart okej att kalla mig nåt av smeknamnen, FÖRUTOM Ante !  Det känns så konstigt och fel att bli kallad så.

Jag kom alltså upp i 11 olika namn förutom mitt riktiga. Och då har jag säkert glömt nåt.


Nää hahaha.  Nu ska jag sluta fula mig.

Hade tänkt berätta att vi inte gick direkt till steg 3 i sm. Kom bara trea i gruppen så det blir steg 2. Men vi borde ta oss vidare till steg 3 ganska lätt därifrån. Vi vann iaf två matcher och förlorade två i helgen, men men....   Det är bara att ta nya tag.

Imorrn slutar jag förrästen vid lunch, så hade tänkt åka och klippa mig efter skolan.   Dock inget jag ser fram emot, eftersom jag hittils har blivit missnöjd varje gång jag klippt mig i göteborg.  Men jag ska iaf klippa mig hos en svensk ung tjej den här gången.  Har bara klippt mig hos blattar förut (inget dumt menat mot dom) och har blivit missnöjd, så nu blir det sverige-power ;) haha

Ska sova nu.

hejdå !

tillbaka

okej, nu är jag tillbaka här och skriver.   Har ju inte skrivit på väldigt länge nu, men hade tänkt börja igen lite smått då och då.  Dock inte flera inlägg per dag, men nåt i veckan iaf.   Kul att se att det fortfarande är folk som tittar in här då och då fastän jag inte har uppdaterat.  Sa ju i förra inlägget att jag skulle skriva vad jag gjorde under Gohtia varje dag,  men nu kommer jag inte ihåg exakt vad jag gjorde vilken dag.   Men i korthet så umgicks jag myvket med olika personer från både Piteå och Göteborg, såg matcher osv.   Var på Liseberg två kvällar också.  En med Linda och Anna och en med Hampus, Peter, Petter, Petter, Sanna, Josefine och några till. Och så bodde ju Daniela, Erika, Thea och Bea hos mig också.  Mycket trevligt !   Hade grymt kul den veckan iaf.

Idag har jag spelat två matcher, vi har ju SM steg 1.   Först blev det vinst med 13 mot Stenungsund och sen förlust med 4 mot Hallby.   Imorrn spelar vi mot Skuru och Önnered så det blir två tuffa matcher.

Nu ska jag börja gå och sova snart.

Ha de gott !

RSS 2.0