fredag

nu ska jag snart flyga hem.  Planet går halv 10 så jag måste ta bussen härifrån klockan 7.21.
Det blir skönt att komma hem men samtidigt lite tråkigt. För jag har haft riktigt kul här.  Det har dock varit lite trångt eftersom Erika, Daniela, Tea och Bea sov här. Men det har ändå gått bra,

Nu ska jag städa det sista innan jag far.   Typ torka på toan :o hahah

Jag skriver senare vad jag har gjort här i gbg.

Ha de bra !

lååångt inlägg som ingen kommer att orka läsa

nu var det riktigt länge sen jag skrev.   Men det är ju sommar och då orkar jag inte blogga (inte för att jag gör det så mycket i vanliga fall heller men...).
Det har iaf hänt ganska mycket.  

Jobb, Jag har skogsplanterat i 3 veckor och två dagar i början av sommaren. Och det var det värsta jag har gjort i hela mitt liv.  Till de som funderar på att skogsplantera säger jag bara:   GÖR DET INTE !  fastän man tjänar rätt så bra.
Tråkigt dock att Hampe var tvungen att sluta. Men så är det.   Vi skulle egentligen plantera i 6 veckor, men det tog slut planter i hela Sverige, så vi var tvugna att sluta tidigare.  Ingen grät dock över det.

Examenskvällen var jag hos anna.  Asså pitebornas skolavslutning. På våran jobbade jag.  Men vi hade iaf rätt så trevligt där. Senare på kvällen for några in till stan, men jag for till orre istället. Och där var det mycket nytt folk, och några som jag inte träffat på flera år. Sen gick vi in till stan, och där träffa vi också mycket trevligt folk.

Midsommar spenderades hos Stina. Från början var det lite segt, men när gitarren kom fram så blev det fart på alla. Mycket roligt efter det.

PSG (fredag) så jobbade jag på fredag i kiosken på LF åt mor och far. Dom betalade mej för att stå där istället för dom, så då gjorde jag det.  Det var faktiskt himla kul jobb. Jag och Stieg hade mycket trevligt tillsammans i den 45 grader varma kiosken (upfatta in "trevligt" på fel sätt) haha. 
På kvällen skulle jag gå på stan med olle. Men han jobbade till 20.00 och sen skulle han duscha och se U21-semin också, så han kom inte förräns efter nio.  Jag såg iaf paraden med olivia, maria och helena istället. Sen gick vi till Nolia och där träffa jag david och prata med han rätt länge. Sen träffa jag sexy-beast Anders också.  Och sen även Gura, Hampus och Peter. 
Till slut kom iaf olle och han ville gå till LF för att se matcher, men jag övertala han att gå till stan först. Och tur var då det, för det var där allt folk var. Precis när vi skulle gå och äta glass med några andra kom johanna och erik och slet tag i mig. Och johanna sa att någon ville träffa mig.
Samtalet :
Johanna:   - Kom, det är en som vill träffa dig !
Jag:             -Jaha, vem då ?
Johanna:    -Erika, hon ska till Göteborg.
Jag:             -Och ?
Johanna:    -Hon vill bo hos dig under Gohtia.
Jag:              -Eeh, okej...
Johanna:    -Ja, hon vill träffa dig. Jag lovar att du inte ångrar dig. Hon är skitsnygg.

Jag tänkte typ att Johanna säkert ljuger om att hon är snygg bara för att lura dit mej, men tillslut lämnade jag olle och dom andra och följde med iaf.

Så jag gick med dom till Erika som jobbade som "skyltdocka" utanför Glitter. Och johanna presenterade då mig för erika som på en gång frågade om hon kunde bo hos mig under Gohtia. Jag hade typ sagt till 1000 personer på skämt att dom kan bo hos mig då. Så jag sa "ja" till erika också och typ skrattade. Jag hade ju aldrig ens träffat hon förr. Sen sa hon att thea och hennes kusin också skulle komma och fråga om det var okej, så jag sa visst och trodde fortfarande inte att det var seriöst. Och sen umgicks jag med dom typ resten av kvällen.  Eller jag var med Gura, Hampus, Peter och Okke på Max ocks.  Fast det var 'nnu senare

PSG (lördag) så såg jag matcher under dagen.  Och på morgonen fick jag sms av erika och hon skrev :  Du, kan vi komma fyra tjejer vi ska ju bara sova ;).  Och det var då jag som insåg att hon var seriös med att bo hos mig.
Iaf så åkte jag till Gustavs stuga på kvällen för att grilla och bara umgås och ha kul. Men jag visste inte riktigt vilka som skulle dit. Men det var iaf jag, Gustav, Ida & Viktor (men dom åkte hem precis efter vi ätit), Johanna & Erik och Erika och hennes kusin Bea.
Det var en grymt kul kväll (Jag hade det iaf)  En av sommarens bästa kvällar hittills iaf.  Vi käkade först. Sen badade vi och typ satt och prata. Och spelade kubb.   Sen for jag, erika, erik och bea till havsbadet för att köpa chips. Men cykeln som jag och erika fick var trasig. Om man satt på sadeln tog stänkskärmen i däcket så det inte gick att cykla, så på vägen dit fick jag stå och cykla och erika satt på sadeln. Men det va grymt jobbigt.
På havsbadet insåg vi att vi bara hade 20 kronor, så det blev en dricka och varma chips som vi delade på istället. Sen "lekte" vi i lekparken, haha.  Och sen gick vi efter stranden.  Och på tillbakavägen fick vi en himla bra idé.   Erika sitter på styret istället, men det var inte så lätt som vi trodde.  För jag som cyklade såg ingening och hon satt grymt obekvämt, men tillslut hitta vi ett bra läge och kom hem helskinnade.   Då satt johanna och Gustav och såg film så vi satte oss och såg den med dom.  Och sen hände inte så mkt mer den kvällen.

Sen så har jag inte gjort nåt speciellt,  umgåtts med kompisar, grillkvällar och väldigt mycket träning.

Men iaf. Tillbaka till att erika och dom andra skulle bo hos mig under Gohtia.  Jag förstod ju att dom var helt seriösa och ville bo hos mig, och för mig var det okej också (alltid trevligt med 4 tjejer i en liten etta ;)  hahah ) 
Iaf så smsade erika mej en kväll medans jag tränade och sa att theas mamma skulle ringa till nån av mina föräldrar NÄSTA kväll  och bara höra att det var okej.  Men jag hade inte pratat med mina föräldrar om det än, så jag tänkte att jag skulle säga det till dom samtidigt senare under kvällen. Men när jag kom hem så var mormor och hennes hund hos oss så jag lekte lite med Troja (hunden) innan jag skulle duscha. Och då ringde det och syrran svarade och kom ut och sa att "nån" ville prata med mamma eller pappa.
Jag fick ju liksom lite panik då, men kom på att teas mamma inte skulle ringa förrän nästa dag.  Men jag fråga iaf johanna om vem som ringde, men hon sa att personen aldrig presenterade sig, men det ar iaf en kvinna.  Sen hörde jag pappa säga i telefonen (han hade börjat prata då)  - Nää, Det vet jag inget om.      Och då förstod jag att det var theas mamma, så jag sprang in på toa och duschade lääääänge för att dra ut på tiden så länge som möjligt.  Men när jag till slut kom ut stod mamma och pappa utanför toan med ett fånigt flin på läpparna.

Jag:   -Jag kan nog gissa vem det var som ringde....
Far:   -Ja, jag fick ett ganska roligt och oväntat samtal, du får nog förklara det här.

Så det blev ett rätt så pinsamt samtal med mamma och pappa om det där då.   Orkar inte skriva exakt vad vi sa, men ni fattar nog (och vill ni ändå veta får ni ringa mig istället)

Men det var som tur var okej för mamma och pappa att dom bodde hos mig, bara det var okej för mig. Så det blev så tillslut. Dom ska bo hos mig under Gohtia. Och det blir säkert trevligt och kul.  Och vad jag vet nu så är det Erika, Bea, Thea och Daniela som kommer.  Men jag lär väl märka exakt vilka det är senare. haha

På söndag börjar jag jobba på handbollsskolan, och på lördag nästa vecka åker jag till Göteborg, så det är mycket att se framemot nu.   Sen är det ju PDOL snart också.
Så det blir nog inte så mkt uppdatering framöver, men jag ska se till att skriva iaf ett inlägg i göteborg.

Men nu ska jag sova-.

Ha det bra !

RSS 2.0