slapparvecka

har haft jäävligt slapp skolvecka nu :D

måndag gick jag från 13.00-13-45. Kurs i HLR. Hade varit ledig om jag inte varit ledig när resten av klassen gjorde kursen.

tisdag - friluftsdag, promenad på en mil med stationer efter vägen (tog ca. 3 timmar)
onsdag - gym, sen ledig
torsdag - ledig
fredag - träning 1,5 timme på morgon, sen ledig

haha, fett sköönt.
Dock så visste jag inte att vi var lediga idag, så jag var på skolan 09.00,  men jag åkte till stan istället och klippte mig.  Blev väl sådär halvnöjd . Det blev lite för kort :/     haha     Nää, det blir nog bra, håret växer ju tillbaka.

För alla som vill veta är vädret fortsatt väldigt skönt här i götet.  Har sett flera som haft upprullade jeans.  Även tjejer med kjol /klänning (dock med tights under, men ändå)

Ha de bra !

bajs :(

fan, vi kom sexa i sm :/      om man kollar på lagen som kom före borde vi varit tvåa eller trea :o   
men vi spela rätt så dåligt två matcher, plus hade vi domarna lite mot oss, plus en stor sekretariatsmiss :O  
Men vi kan ändå inte skylla på det, vi spelade helt enkelt inte nog bra fastän vi kan spela så jävla mycket bättre egentligen.
Men det värsta är att önnered kom tvåa, vi har vunnit typ 5 matcher och spelat en lika mot dom under säsongen (ingen förlust)  och ändå kommer dom tvåa och vi sexa,  men dom hade också rätt så tur med lottningen :/

men sjätte bäst i sverige är ju ändå inte dåligt,   men jävligt surt att inte få komma hem med en medalj  : (

steg 5

nu åker jag till steg 5 i karlshamn.

Ha de bra !

klasjdhglhsda

igår hade jag nationella prov i matteB.   Det gick ändå rätt så bra.   Jag klarar det då iaf.  Tror det blir typ G+ haha.
Och imorrn har jag np i matteA,   men det är nog ganska lätt så jag är inte nå nervös alls för det.

Till helgen blir det sm-slutspel (steg 5),   så det blir hur jävla kul som helst,   Vi är tippade fyra, så vi får hoppas att det går bättre än förväntat och att det blir medalj :D


Imorrn är det sista tränigen innan, och så måste jag städa, handl, packa, och göra matsäck också, men det ska nog gå bra XD


sängen kallar,   godnatt !

åh, vad jag fr damp på rubrikerna !


-

oj, jag börjar få mer läsare,   hahaha
är jag så intressant ?   jag kanske får börja skriva lite oftare då för att behålla läsarna,   men ni ska ändå inte förvänta er mer än ett inlägg per dag.

Idag hade jag träning på morgon, sen matte, och sen åkte jag hem och pluggade matte (eftersom jag har nationella prov i matte B imorrn,   och np i matteA på torsdag).    Det ska iaf bli jävligt skönt att göra bort det så är man typ klar med matte sen, bara en liten inlämmning kvasr sen,   men den ska tydligen en mellanstadieelev klara enligt min lärare, så det verkar inte som en så jobbig uppgift.

Nu har jag typ nyss tränat, eller den slutade kvart över nio, men jag kom hem för typ en haltvimme sen.

NU ska jag sova.

ha de !

???

nu har jag nyss kommit hem från träning.    Jag fick veta att jag ska spela bortamatch mot mot halmstad imorrn. Och den börjar 10 PÅ MORGONEN !!!      och det tar typ två timmar att köra dit.   så vi har samling i kärra 07.15, vilket sen innebär att jag måste stiga upp vid 5 för att hinna till samlingen :o

Hur jävladumma kan man va som lägger matchen så tidigt på morgon, när dom vet att det tar länge att köra dit.   Så jävla fegt, dom vet att vi måste upp tidigt då, och är trötta när vi ska spela .

aja, dags att äta nu

ha de bra !

luleå - frölunda

nu ska jag fara och titta på hockeymatch. Det händer inte ofta men nu gör jag ändå det.    Lule-Frölunda

Så vi får hoppas att lule vinner annars åker dom ut.

Det ska bli jävligt kul iaf.

Ha de !

träning

nu ska jag packa träningsbagen,   sen ska jag vgå ner i källaren och gymma ett tag.  Sen ska jag diska om jag hinner det före tränigen, annars gör jag det imorrn.


Löpning ute innan träningen idag, är väl inte speciellt taggad på att springa men det är iaf plusgrader och det regnar inte så det är ju ett plus.

Hoppas iaf det är bara typ 5km, och sen är vi klara.   Och inte typ 3km sen intervaller i backe eller nåt sånt. Eller som förra gången, först 3 km och sen intervaller. Först 200m, sen 400m, sen 800m, 400m, och 200m. För det var skitjobbigt.


På torsdag ska jag och Viktor till Skandinavium och se när Luleå krossar Frölunda, haha.    Tyvär står det 2-1 i matcher till Frölunda nu : (  

nää, dags att gymma om jag ska hinna det före träningen.

Checka förrästen in "Sveriges roligaste blogg"   (haha)     frackisar.blogg.se


Ha det bra !


Ny blogg !

Nu har jag äntligen gjort en fräckis / roliga historier -blogg som jag pratat om tidigare. fräckisar.blogg.se

Där kommer det bara skrivas roliga historier, alltså inget om mej och mitt liv utan det får man läsa om i denna blogg.

Och så är jag ju värdelös på designer, fattar ingenting, så någon snäll person får gärna hjälpa mej med en design. Jag har några idéer på den så ni kan kontakta mej på msn.   [email protected]

och nu hoppas jag att ni sprider den här bloggen till alla så att alla ska få sig minst ett gott skratt varje dag. För som sagt "Ett gott skratt förlänger livet".
Jag räknar med ca 8milj. läsare varje dag.   (jag har räknat bort de barn och gamlingar som inte förstår datorer)
Så det är bara att börja sprida ryktet om Sveriges roligaste blogg !  haha

Ha det bra !

?????

dagen började inte precis som man tänkt sig :o  Första lektionen på måndagar är träning och den börjar 9.20,   men jag hade fått för mig att den börjar 8.20,  så jag åkte till hallen och var där 08.00.    Men när jag kom fram var infgen där så jag tittade i mobilden där jag har skrivit upp tiedrna och såg att vi börjar 9.20.    Aja tänkte jag. Jag gymmar en timme före träningen när jag ändå är här.
Men när det hade gått en timme hade fortfarande ingen kommit. Så jag ringde först PJ, men han sa bara att han inte ville prata sen la han på (jag väckte tydligen han), så jag ringde henke ist och han sa att tränignen var inställd och vi bara har matte som börjar 12.30.   Så då var det bara att åka hem igen.
Asså fan vad surt att man missar att man har sovmorgon och är på skolan 4,5 timmar före man börjar.   Men jag fick ju ett gympass istället så det blev ändå bra.

Nu har jag ätit en lyxig middag bestående av 15 potatisburgare och ett halvt paket bacon.  mycket gott.
men nu måste jag diska och det är ju mindre kul,   men men... sånt är livet.

Sen blir det juniorträning senare ikväll.

nää, ska dra mej till disken nu

ha de gott !

nya bilder

jag tror att matchen slutade 30 - 25 till RIK.   Dom vann iaf.    Det var riktigt kul att åka och titta faktiskt, annars har vi alltid träning så man inte kan se några matcher.  Samntidigt var det kul att åka med laget och kolla på matchen och slippa träna.

Och nu kommer då äntligen dom bättre bilderna på lägenheten.


trappuppgången,   jag bor i den högra lägenheten



hallen



från hallen in i rummet



soffan



skrivbordet



köket







fönstret



sängen



barbordet





utan spotlight i taket tänd

.

nu ska jag åka och se elitseriematch mellan RIK och Alingsås så det blir jävligt kul. Vi ska göra det med juniorlaget så vi får extrapris också :D

det har inte blivit några mer bilder än, men jag har inte orkat.    Men dom kommer så småningom XD

Ha de !

RSS 2.0