2012

Har nyss kommit hem. Känns som att jag inte varit hemma på hela dan :s haha
Först så vakna jag typ kvart över ett :)   Åt lunch och medan jag åt ringer orre åt mig och säger att jag ska komma till kärra och se när han spelar. Mest för att hålla Dennis sällskap, så snäll som jag är åker jag dit och ser matchen. Efter det ska Orre och Dennis äta så vi går till en pizzeria i Kärra och dom käkar. Jag hade ju redan ätit. Sen så åker vi in till stan och tar oss till Bergakungen (bio) för vi hade tänkt se film. Då hade klockan hunnit bli typ 19.00. Men till både 20.00 och 21.00-föreställningen är det slutsålt. Eller det finns iaf inte tre platser bredvid varandra. Så vi får boka till 23.30 :o   Och ändå fick vi på andra raden nerifrån. 

Eftersom det var flera timmar kvar till filmen började så åkte vi hem till mig i typ 2 timmar. Sen bar det av in till stan igen.  Kom dock fram tidigare än vi tänkt så vi fick ändå vänta i 45 minuter innan filmen började.
Iaf så var den sjukt bra och jag rekomenderar alla att se den !  Grymt bra specialeffekter !

Efteråt åkte vi direkt hem och hann bland annat se ett slagsmål mellan 3 stycken :D haha

Imorrn blir det att åka till stan vid halv 12 och sen på eftermiddagen har jag match :)

Nu ska jag sova !

Godnatt !





Haha, nu hörde jag att nån gick in genom porten till trappuppgången, så gick till kikhålet i dörren för att se vem det var.   Och när en av dom som kom gick upp för trappen ramla han ner för den igen :D hahaha
Lite full ! haha

Älskar att ha titthål så jag ser alla som kommer i trappuppgången !

pingis

Orre och Dennis är här nu !  Vi har typ sett idol.  Eller mest pratat men.
Och nu spelar vi pingis.  Jag vinner !!!

Imorrn blir det nog att se bio. På söndag är det match. På måndag har vi vattenträning i Rannebergen :)  Ska bli kul att få bada lite xD   Eller blir träning i vatten och det brukar va sjukt jobbigt men.

Nu ska jag gå ner och fortsätta med pingisen (konstig stavning).

Ha de gött !


duktig

Nu har jag varit duktig och storstädat ! :D   Både diskat och dammsugit och bäddat rent i sängen.  Vuxenpoäng till mig där.

Nu ska jag åka och handla - ännu mer vuxenpoäng !

Orre skrev en handlarlista åt mig för några dar sen så kanske ska ta och följa den.  Eller så INTE !

ORRES LISTA
1. Kondomer
2. Dildos
3. Glidmedel (blir så ont i roompa annars)

Annars så kommer nog Orre och Dennis ikväll. Blir nog att spela pingis, se idol, käka godis osv :)

Nu ska jag dra och samla poäng !

Ha de gött !

onsdag

Nu ska jag bara packa, sen åker jag och tränar :)   Är dock lite segt med sen träning men eftersom jag har sovmorgon imorrn överlever jag :p

hejdå !

trött

Jag är grymt trött nu. Blir nog en tidig kväll.  Förövrigt så har jag haft lång skoldag idag, men då slutar jag vid lunch imorrn så :D

Nu ska jag äta :)

Ha de bra !

tråååk

Har tråkigt ! 
Har inget att skriva !
Eller jo!
Vi vann matchen idag !
Med typ 10 !
Dock tråkig match !
Tråkigt inlägg också !
Men orkar inte skriva nåt !
Skola imorn !
Tråkigt !
Nu !
Äta !
Sen !
Sova !
Hejdå !

match idag igen

Ska åka ich spela match nu!!!   Eller om 4 minuter ska jag gå till bussen, så inte riktigt än.

Jag märkte en "jättekul" sak nu för ett litet tag sen också.  Igår hade jag ju match, och som de flesta vet svettas jag jävligt mycket.  Och så glömde jag såklart att hänga matchkläderna på tork igår när jag kom hem, så dom har legat i väskan hela natten.  Så nu ser jag verkligen fram mot att ta på mig speciellt matchtröjan :/

Ska gå nu !

Ha de gött !!!

man får kröjma (klaga) ibland !

Och det ska jag göra nu !!  Har sjukt ont i kroppen, eller inte hela, men låret, armen och axeln.  På matchen idag fick jag ett knä mitt på nerven på låret (lårkaka). Är ett stort blåmärke där nu :/   Och så har jag fått ett par smäller på vänster biceps så det är ett sjukt blåmärke där också som ömmar hela tiden.  Och så vänster axel. Började känna av en gammal skada idag på matchen, typ muskelfästet som är paj där. 

Och på tal om matchen så var det jävligt surt att vi fölora med en boll. Domarna hade vart bra hela matchen, men i några avgörande skeden så gjorde dom några felbeslut, till nackdel för oss de flesta gångerna, men även nån gång mot Kropps.  Iaf så när det var 25 sekunder kvar av matchen så har Kropps bollen och domaren varnar för passivt spel, så m9 i kropps skjuter, och jag täcker ut skottet precis bredvid mål, men domaren märker aldrig att jag touchar bollen, så vi trycker upp laget med 15 sekunder kvar av matchen.   Med typ 5 sekunder kvar kommer Alcén till läge, men missar.... 

Dock så var det inte där vi förlorade matchen, utan det var under 10 minuter i första när vi inte lyckades göra nåt mål.
Aja, det var kul match iaf !  Och vi är nog ändå vidare till förstaserien :D

Har match imorn också.  Mot Önnered hemma tror jag.

Men nu ska jag sova ! Godnatt


Typ så ser blåmärket ut, ungefär lika stort och på samma ställe, fast mitt är blåare :/

MATCH !!!

Nu åker jag och spelar match borta mot Kropps :D   Viktig match !!!
Kommer hem i eftermiddag/kväll!

Ha de gött !

Träning !

Nu åker jag och tränar med dom här snubbarna !


Ledig

Har varit ledig idag.  Skönt !!!

Har träning ikväll!!!

Har inget mer att skriva !!!

Brüno

Jag har nyss sett filmer Brüno med Sacha Baron Cohen och den var verkligen kass !!!  En av dom sämsta filmer jag har sett.  Jag trodde den skulle va bra eftersom Borat var sjukt rolig, men den här var riktigt dålig. Sämsta skämten. Enda roliga var i början när han hade sex i lite konstiga ställningar med sin pojkvän. haha
Annars var den skitdålig !!!


missbrukare

Jag har blivit missbrukare !!!   Dock så missbrukar jag en lite ovanlig sak, haha

TANDPETARE !!!!



Men det är som gott att sitta och tugga lite på ! haha

Jag sitter med en i munnen nästan hela tiden nu förtiden, men det är ju iaf inte farligt så det är lugnt :D

skola....

Ska snart åka till skolan :(  ååh, vad tråkigt !!!
Men jag slutar efter lunch (12.30) så det är skönt iaf :D

Ska äta klart nu !

Ha de !!!

åååh

Åååh vad lång tid det tog att ta sig hem från träningen idag. Först fick jag vänta 15 min på bussen i rannebergen. Sen när jag äntligen kom till angered så var det ersättningsbuss istället för spårvagnen som jag skulle ta. Det irriterande var bara att ersättningsbussen inte gick hela vägen till centralen, utan stannar vid gamlestadstorget. Och så tog bussresan 35 min, och med spårvagn brukar det ta typ 20. 
Sen på gamlestadstorget så ska jag ta spårvagn till centralen så jag får vänta 10 min så kommer sjuan. Så jag hoppar på den. Men då säger chauffören att den stannar vid Svingeln och inte går till centralen.  Så jag får hoppa av på Olskrokstorget och vänta 5 min på en ny spårvagn som går till centralen.
Och när jag äntligen kommer dit så är det 20 min innan 17 kommer, och 30 min innan 25an.  Så jag får vänta i 20 minuter till innan jag äntligen kommer hem.
Fan vad irriterande !!! Förbannade spårarbete eller vad det var som gjorde att inte spårvagnar gick till angered !!!!

Nu ska jag sova !!!

Gonatt!

Träning !!!

Åker och tränar nu !!!!
Segt bara att det är i Rannebergen :o
Aja !!!

Ha de gött !!!!!!

Har verkligen inget att skriva....

Som rubriken säger så har jag inget att skriva. Har sett How I Met Your Mother i några timmar nu. Är på säsong 4 nu!
Ska snart gå och sova, eller jag är inge trött, men ska lägga mig i sängen iaf. Och förmodligen fortsätta se just how i met your mother.

Jag är förrästen lvl 33 i caféworld nu (facebook-spel) :D hahah





Nu - äta nåt!!!
Sen - Sova!!!

Hejdå!


...

Igår eftermiddag var jag ju och spelade match mot Sävehof. Vi förlorade med 9 bollar men egentligen var dom inte bättre. Dom hade bara bättre inställning. Framåt gjorde vi vad vi skulle, men bakåt såg man att vi inte hade rätt inställning. Alla var typ trötta och sega.  
men men... det är bara att ta nya tag !!!!

Ha de !

slut ström i mobilen

Oj vad jag har pratat länge i mobilen nu :o   Typ i 3 timmar med linda, linda, olle, ola och danne.  Och så prata jag med mamma en halvtimme precis före det också. haha    Jag som aldrig pratar länge i telefon.  Det var iaf så att jag prata med mamma och under tiden fick jag en jävla massa sms. Och dom var från linda, linda och olle. Det var så att linda, linda och anna vill bo hos mig under Gohtia till sommarn, men det vill olle och ola också. Så det var krig om att få tag i mig först. haha
Ringde iaf upp olle och då var lindorna där också så jag har pratat i tre timmar nu med dom. De har skickat runt mobilen typ.
Men nu fick jag slut ström så var tvungen sluta prata. Men det var trevligt iaf.  Hade nog blivit en ganska seg lördagskväll annars, eftersom jag inte har gjort nåt sen jag kom hem från matchen. Men samtidigt kom jag hem typ 19 och skulle äta så efter det är man inte så sugen att göra nåt. Blir som så sent.

Blir att ladda den nu då!


Nu ska jag nog ta och sova.

Ha de gött !

match !!

Jag vaknade för en liten stund sen.  Ska ta och äta nåt snart. Måste dock äta mycket eftersom jag inte kan äta nåt mer förrän ikväll. Har match mot Sävehof och det är samling 15.50, så jag måste åka härifrån typ 15.00. Och är inte hemma förrän vid 18.45. Alltså är allting som har med middag att göra förstört !  Tur iaf att jag får åka med Claesson dit. Annars hade jag behövt åka ännu tidigare och kommit hem ännu senare.

Nu ska jag låta tiden gå en stund till så att jag äter så sent som möjligt innan jag far. Annars kommer jag vara död ikväll :o

Ha de bra !!!!!!!!


How I Met Your Mother !!!

Nu är jag hemma igen !  Vinst med 11 bollar mot Kungälv blev det :D  Jag tror jag gjorde 2 mål.

Nu blir det att se vem som åker ut ur idol !

Sen blir det How I Met Your Mother och äta chips / popcorn och dricka cola :) haha


MATCH !!!

Nu ska jag och spela match mot Kungälv ! =D   Skriver ikväll hur det gick.

Ha de gött !

mat

Nu ska jag ta och äta. Blir antingen gröt och mackor eller makaroner och nå biffar !  Har inte bestämt mig än.  Ikväll är det match hemma i lillekärr mot Kungälv. Så det blir kul. Och imorrn ska jag spela med 93orna mot Sävehof !

Har bestämt mig nu!  Det blir makaroner !!!


Tack Felice !

Felice räddade mig just ! haha    Tack så mycket ! :)

Nu ska jag äta lite snabbt och sen lägga mig och sova :)   

Match imorrn förrästen xD

ha de gött !


anställningsintervju och huliganer = min dag !

Nu har jag kommit hem från skolan för ett litet tag sen. Har bara haft svenska c idag. Först hade vi en anställningsintervju. Jag sökte jobb på ett elementföretag som elementtillverkare, haha. Så jag blev utfrågad av Håkan och Julius.



Sedan hade vi en debatt om fotbollshuliganer/läktarvåld.  Jag och Håkan var mot huliganer, Alexander och Håkan för "läktarkultur" (huliganer) och Peter var debattör. Man kan nog säga att jag och Håkan vann  :D haha

Bland annat tog vi upp när en dansk supporter sprang in på plan och försökte slå ner domaren när Sverige ledde med 3-0.

stormade planen

träning

Om en halvtimme ska jag åka och träna. Lite segt med att den är så sent, men det funkar nog ändå. Vet inte vad jag ska skriva mer, så det blir helt enkelt inget mer.

Ha de gott !


Vill varna känsliga personer för obehagliga bilder...

Jag och Orre hade nyss en väldigt intressant diskussion på msn ! hahah

Oskar säger:

 

ahkey

 

btw jättedum fråga

- wiklund säger:

?

Oskar säger:

 

brukar du använda toaborsten efter varje gång du skitit

 

xD

- wiklund säger:

 

HAHAHAHHAH

 

nej, bara när det är skit i toastolen

 

vadådå ?

Oskar säger:

 

haha

 

och hur ofta blir det

 

xD

- wiklund säger:

 

vafan har du nån jälva enkät-undersökning ?

Oskar säger:

 

nej jag har en jävla norska i huset som kallar till husmöte imorn..l

- wiklund säger:

 

hahah

 

klagar hon på det

Oskar säger:

 

jeeupp

 

hon var jätte frustrerad idag

- wiklund säger:

 

på dig eller dom andra ?

Oskar säger:

 

allämnt

 

allmänt*

- wiklund säger:

 

hahah

 

men är det ofta skit i den eller vad ? Hon kan ju inte märka om ni inte använder den varje gång, så länge det inte är fartränder

Oskar säger:

 

det är så någon enstaka gång

 

jag kollar inte direkt ner i toastolen efter jag spolat: O

- wiklund säger:

 

jag brukade inte heller göra det. Men efter typ 1000 utskällningar av mamma så

Oskar säger:

 

haha xD

 

morsan har tydligen försökt

 

men

 

;D

 

det funkade inte i våran familj ^^

- wiklund säger:

 

hahah


Undra om det är såhär det ser ut hos Orre ?




Nu ska jag sova !  Godnatt


Scrubs

Nu har jag just sista avsnittet av Scrubs. Kan inte fatta att dom slutar med en så bra serie. Eller dom gör ju en till säsong, men inte med samma handling eller huvudpersoner. Hur ska det då kunna vara Scrubs. För nog ringa och klaga på snubbarna i USA.


Godnatt

kom hem för en liten stund sen från träningen. Jag och Orre slappa ganska länge efteråt, så det belv sent. haha
Sitter på msn och pratar med Felice nu. Bara jag och hon som är vakna såhär sent verkar det som.
Men ska nog ta och sova nu ändå :)

Ha de bra !

...

Vad händer ?  Jag skriver flera inlägg om dan.  Lär ju dock inte hålla i sig så länge men...
Nu ska jag plugga sen så ska jag fara och träna om 1,5 timme :)

kaffe är inte min grej

Var trött igårkväll, så jag tänkte att jag dricker en kopp kaffe för första gången i mitt liv för att bli lite piggare. Förut har jag bara smakat lite, men aldrig druckit en hel kopp. Så igår var det dags för första gången, men fyfan vad äckligt det var :o   Fick inte ens i mig en fjärdedel av koppen, haha. 
Dock så hade jag bara pulverkaffe och jag har för mig att det smakar sämre än vanligt (tycker de flesta iaf). Och så hade jag ju ingen aning hur mycket pulver man skulle he i, så det blev säkert också fel.

Sån här kaffemissbrukare kommer jag aldrid bli iaf :)


Nu ska jag ta och äta.   Hare gött !

Den förlorade symbolen

Jag har just läst ut Dan Browns nyaste bok "Den fölorade symbolen". Den var riktigt bra! Så den rekomenderar jag till folk som gillar att läsa.


Nu ska jag sova :)


tvättdag

har tvättdag idag. Egentligen vill jag åka till stan på en invigning  av nån musikaffär, men det är bara idag jag har tvätttid så jag måste fixa allt nu :o  

nu var det länge sen igen ....

haha, så gick det med att skriva iaf ett inlägg i veckan. haha     Var väl kanske inte så oväntat men.
Nu kände jag dock att jag har tråkigt (både felice och olle svek mej på msn, dom skulle sova) så då kan jag ju lika gärna skriva ett.
Idag har jag iaf spelat sm steg 2. Vi skulle möta torslanda och trollhättan. Så vi vann först mot torslanda med typ 14 bollar och skulle sen vänta två timmar innan vi skulle möta trollhättan. Men 1,5 timme före matchstart visar det sig att dom lämnat walk-over. Men vi fick ändå inte åka hem. Nä, vi skulle ta lagfoto först. Problemet var bara at laget var utspritt över hela torslanda typ. Jag och några till hade stannat och käkat lunch i hallen medans resten åkte iväg till olika pizzerior typ.  Så vi fick ändå vänta typ en timme innan det blev fotografering.
Efter matchen fick jag skjuts av RC tillbaka hem. Skulle egentligen bara åka en bit, men han skjutsade hela vägen :D 
Sen åkte jag och handla och där träffa jag calle, jennifer och jennifer så jag gick med dom ett tag innan jag åkte hem igen.  Sen resten av kvällen har jg bara slappat och tagit det lugnt :)

Hade tänkt göra ett nytt försök med att uppdatera lite oftare nu, men det lär ju dock inte hålla så länge :/ haha
aja, ska försöka iaf :D




dags att sova nu !   Godnatt

RSS 2.0